2019. április 30. - A székesfehérvári Szent Imre Általános Iskola és Óvoda intézményegység-vezető álláspályázatot hirdet az óvodai intézményegységének szakmai-pedagógiai vezetésére.
Részletek a bejegyzésben.
Elhunyt: 2019. március 24-én.
Gyászmise és temetése 2019. március 29-én lesz Csókakőn.
2019.03.26. – Hálaadó szentmisét tart Spányi Antal megyés püspök a Katolikus Szeretetszolgálat Szent Vince Otthonának kápolnájában, abból az alkalomból, hogy a csákvári Szent Vince Otthon kollektívája Miniszteri Dicséretben részesült.
2019. március 27. - Dr. Fábry Kornél előadására kerül sor - MindenkiNEK! - a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
2019. március 24. és 31. között ismét megrendezik hazánk templomaiban a nagyböjti élelmiszergyűjtést. A Tartós szeretet címmel meghirdetett országos gyűjtés során a hívek a templomokban az erre kijelölt helyen helyezhetik el felajánlásaikat.
2019. március 25. - Spányi Antal megyés püspök a város papságával szentmisét mutatott be Kaszap István születésének 103. évfordulóján.
2019. március 23. - A székesfehérvári karitászközpont szervezésében az egyházmegye valamennyi plébániájáról érkeztek karitászmunkatársak Fehérvárra.
2019.03.20. – A demens betegek és hozzátartozóik segítéséért fogott össze a Katolikus Szeretetszolgálat partnereivel, többek között a győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézménnyel, és hajdúböszörményi Fazekas Gábor Idősek Otthonával.
2019.03.19. - Szent József napján szentmise keretében ünnepli a Katolikus Egyház az Apák Napját, amellyel az apai hivatást és felelősségtudatot szeretnék erősíteni a férfiakban. A székesfehérvári egyházmegyében is megáldják ezen a napon az édesapákat.

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk