Műsorok leírása

 

 

Az üveghegyen túl

Kedves Gyerekek, van kedvetek egy kalandhoz? Vegyétek fel hétmérföldes csizmátokat, és tartsatok velünk az üveghegyen túlra hétfőtől szombatig 10 órától; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Egészségére!

Sportos fél óra a rádió mellett ülve, az Ön egészsége érdekében. Sporthírek, programajánlók. Ismert sportolókkal találkozhatnak napról-napra, itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Fehérvári körkép

Mi történt a városban? Itt megtudhatja! Fehérvári körkép minden nap 6 óra 30 perctől; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Fehérváriak kedvenc lemezei

Fehérváriak kedvenc lemezei. Kívánságműsor; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Lélek és élet

Lélek és élet. Ökumenikus magazin. Világegyházi, országos és helyi hírek, egyházi ünnepek minden nap 9 órától; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Lemezmustra

Érdekli egy lemez, egy dal születése, a hozzá kapcsolódó történet? Lemezmustra! Minden vasárnap 21 órától; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Mesélő város

Ha a város mesélni tudna... Történetek, érdekességek lakóhelyünkről. Minden, ami Fehérvár. Mesélő város. Naponta 8 órától; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Műértő

Műértő. Színház, tárlat, irodalom, zene, programajánlók és érdekességek a művészet világából. Műértő hétfőtől szombatig, reggel 8 óra 34 perctől; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Szomszédaink

Köztünk élnek, velünk élnek, a szomszédaink. Ismerjük meg őket! Szomszédaink - minden nap 9 óra 34 perctől; itt a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában, a 96.1 MHz-en.

 

Terített asztal

Mindenről, ami gyomrunknak kellemes. Terített asztal várja a kedves hallgatókat minden vasárnap 8 óra 34 perctől a Magyar Katolikus Rádió székesfehérvári műsorában; itt a 96.1 MHz-en.

 

© Székesfehérvári Egyházmegye 2005-2015

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk