Jótékonysági vásár az Adventi Udvarban - beszámoló

2010. 12. 07.

 

 

 

 

Kedvezményes karácsonyi vásár segíti az ajándékozni vágyókat!

A Vörösmarty Színház és a Székesfehérvári Püspökség immár harmadik, közös jótékonysági kiadványa hét művészi tehetségű fiatalt mutat be az „Az Ajándék Te vagy!” DVD-n, akik találkoznak országos hírnevű példaképeikkel, valamint a székesfehérvári püspökkel. Az utóbbi találkozás ihlette az "Értékeink" című albumot, amely a fiatalok szemével mutatja be a Püspökség rejtett kincseit. Igényes, művészi fényképek varázsolják az albumot lapozgató érdeklődőt a helyszínekre.

A könyv és a DVD együttes kedvezményes ára: 2000 Ft.

Keresse az Adventi Udvarban, a Barátok Boltjában és a Székesfehérvári Püspökségen!

 

 

 

 



Valakiknek nem adatott meg, hogy tehetségét szerető, biztos családi háttér támogatásával bontakoztassa ki. Ők egy apró segítségért is egész életükben hálásak lesznek. Kedvezményes karácsonyi ajánlatunk nem pusztán két kitűnő alkotással gazdagítja Önt és szeretteit, hanem a befizetett teljes összeggel a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja állami gondozott tehetségeinek fejlődését segíti.

 

 

                 

 

 

Csatlakozzon azokhoz, akik már elkötelezték magukat ezen nemes ügy mellett: Extra Média Nyomdaipari Kft., Heti Válasz, Magyar Katolikus Rádió, Székesfehérvári Egyházmegyei Hivatal, Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum, Vörösmarty Színház, VTCD Kompaktlemez-gyártó Kft.

 

Ajándékozni mindig öröm

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk