Adventi Udvar a püspökségen negyedik szombat

2009. 12. 19.

 

égő gyertyák

 

December 19-én, szombaton az Adventi Udvar  számos rendezvénnyel, jótékonysági és kézműves vásárral, adventi műsorokkal várja a betérőket a Püspöki Palota kertjébe minden hétvégén és advent utolsó hetében minden nap. Délelőtt 10-től gyerekprogramokkal, ajándékkészítő versennyel, és 11 órától gyermekműsorokkal várják a kisebbeket.

 

A nap programja

Ezen a szombaton is folytatódnak az adventi udvari programok. Délelőtt 10 órától kézműves és jótékonysági vásárral várnak mindenkit. A gyerekeknek karácsonyfadísz készítést szerveznek és 11 órától a ráckevei Szent Imre Katolikus Általános Iskola katolikus diákjai  adventi műsort adnak elő.

Délután 4 órakor kezdődik a IV. adventi gyertyagyújtás a tatabányai Bánhidai Szent Erzsébet Óvoda nagycsoportosainak és Óvónőinek közös adventi műsorával. Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató ünnepi köszöntője után Spányi Antal megyés püspök adventi gondolatai következnek. Az ünnepség imával zárul.

Az adventi várakozás idején igazi lelki felkészülésre hív mindenkit a Püspökség. A négy hétben négy üzenetet közvetítenek mindazoknak, akik szeretnék, hogy a karácsony valóban Krisztust befogadó ünneppé váljon.

 

Fényképet készítette: dr. Berta Gábor

 


 

Adventi udvar nyitvatartása és programjai:
0912adventplakat.pdf (53 kB)
0912adventleporello.pdf (3 MB)

Nyomtatóbarát formában: 
adventiudvar2009nyomtatobarat.pdf (85 kB)

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk