Adventi Udvar a püspökségen negyedik szombat

2010. 12. 18.

 

adventi illusztráció

 

December 18-án, szombaton az Adventi Udvar  számos rendezvénnyel, jótékonysági és kézműves vásárral, adventi műsorokkal várja a betérőket a Püspöki Palota kertjébe minden hétvégén és advent utolsó hetében minden nap. Délelőtt 10-től gyerekprogramokkal, ajándékkészítő versennyel, és 11 órától gyermekműsorokkal várják a kisebbeket.

 

A nap programja

Ezen a szombaton folytatódnak az adventi udvari programok. Délelőtt 10 órától kézműves és jótékonysági vásárral várnak mindenkit, valamint kézműves foglalkozást tartanak gyermekeknek a budaörsi Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusai. 11 órakor kezdődik a móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola tanulóinak műsora

Délután 4 órakor kezdődik a IV. adventi gyertyagyújtás, mely során tatabányai Bánhidai Szent Erzsébet Óvoda óvodásai műsort adnak elő. Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató ünnepi köszöntője után Spányi Antal megyés püspök adventi gondolatai következnek. Az ünnepség imával zárul.

Az adventi várakozás idején igazi lelki felkészülésre hív mindenkit a Püspökség. A négy hétben négy üzenetet közvetítenek mindazoknak, akik szeretnék, hogy a karácsony valóban Krisztust befogadó ünneppé váljon.

 
 


 

Advent 2010 plakát:  advent2010plakat.pdf (2.4 MB)

Advent 2010 programok: advent2010nyomtatobarat.pdf (53 kB)

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk