Szentírás Napja - Ifjúsági Találkozó

2008. 04. 12.

Egyházmegyénk minden fiatalját szeretettel várják Székesfehérvárra április 12-re a „Szentírás Napja” Ifjúsági találkozóra!

A főtéren a Barátok templomában délelőtt 10 órakor kezdődik a Székesfehérvári Egyházmegye Ifjúsági Találkozója a Biblia Évében.

 

 

 

A több választható helyszínt és programot kínáló napot Marton Zsolt, a budapesti Központi Papnevelő Intézet prefektusának előadása nyitja meg. A Püspöki Palota kertjében – a RemetekertbenSzáraz László atya mellett a Ferences Világi Rend tagjai fogadják azokat, akik beszélgetni vagy gyónni szeretnének. A Palota épületében pedig biblia-kuriózumokat tekinthetnek meg az érdeklődők. A város központjában felállított miniszínpadon a találkozó egész ideje alatt szentírási részleteket hallhatnak az arra járók.

 

 

A Barátok temploma a Nyitott templom című rendezvény helyszíne lesz, ahol lehetőség kínálkozik szentségimádásra és elcsendesedésre. A választható programok között szerepel a Biblia-labirintus, a Láthatatlan Színház előadása, kézműves foglalkozások, játékok és közös bibliaolvasás is. A szabadtéri színpadon bibliai jeleneteket láthatnak pantomim-csoportok előadásában és meghallgathatják a Gável Testvérek koncertjét.

A móri fiatalok Forró Cappuccino együttese a városközpont bejáratánál mutatja be evangelizációs műsorát. A találkozó a Barátok templomában délután 4 órakor kezdődő püspöki szentmisével zárul.

 

 

Kérünk minden résztvevőt, hogy érkezéskor a szervezőknél a sárga ruhás, „kanáriknál” érdeklődjetek a találkozó programjai iránt!

a hírben szereplő képek a tavalyi, székesfehérváron megrendezett 
Szent Imre Ifjúsági Találkozón készültek

 

 

 


< 2023. január >
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

 

 

 


 

  


 

 


 

 


 

 
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk