V. Egyházmegyei Ki Mit Tud?

2017. 02. 28. | | 2017. 02. 01.

 

2017. február 28-ig lehet regisztrálni az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-ra.
 
Az Istentől kapott tehetség kibontakoztatása a célja az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-nak, melyet ötödik alkalommal hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Hétféle művészeti ágban, korosztályi bontás szerint négy kategóriában várják a nevezéseket. A jelentkezési határidő: 2017. február 28.
 
A verseny mindenki számára nyitott, jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, dolgozik, vagy tanul, sőt, az indulás nem kötött felekezeti hovatartozáshoz sem. Az V. Egyházmegyei Ki Mi Tud? résztvevői neves és hiteles szakemberekből álló zsűri előtt mutathatják meg tehetségüket a következő művészeti ágakban: ének-egyházi ének, népdal-népzene, néptánc-modern tánc, vers- és prózamondás, hangszeres zene, kórus - kamarakórus és keresztény pop-rock zene. Korosztályi bontás szerint négy kategóriában, 1-8. évfolyamosoknak, 9. évfolyamtól 25 éves korig, 25 éves kor felett, továbbá családok számára hirdették meg a versenyt.
 
A verseny fordulóinak időpontjai a következők:
2017. március 11-én rendezik az 1-8. évfolyam és a családi kategória elődöntőjét, míg a 9. évfolyamtól 25 éves korig szóló és a 25 év feletti kategória elődöntőjére március 18-án kerül sorra. A finálé 2017. május 13-án lesz.
 
A jelentkezés módja, a részletes felhívás, a versenyszabályzat és a szülői hozzájáruló nyilatkozat megtalálható a Szent István Hitoktatói és Művelődési Ház honlapján.
 
A évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Egyházmegyei Ki Mit Tud?-ra szeretettel várják a jelentkezéseket.

A felhívás letölthető formában:  2017kimittud_felhivas.pdf (283 kB)

 

 

 


 

 



 


 

 


  




 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk