Program

 

1. nap

Indulás Ferihegyről, érkezés Tel Avivba. Szentmise Jaffán a Szent Péter templomban. Utazás a Genezáret-tóhoz Tiberiásba.

2. nap

Nyolc Boldogság hegye, itt szentmise, majd Tabgha, Kafarnaum.

3. nap

Utazás a Jordán folyó völgyén át: Yardenit (Jordán folyó). Názáret, itt szentmise az Angyali Üdvözlet templomában, majd a Szent József Templom.

4. nap

Utazás Akkón, Caesarea Maritimán és Haifán keresztül Jeruzsálembe, szállás.

5. nap

Egész napos program Jeruzsálemben: Szent Anna templom és Bethesda tava, Via Dolorosa, Golgota hegye, Szent Sír bazilika, Utolsó vacsora terme, Dávid király sírja, Elszenderülés temploma. Szentmise a Szent Sír bazilikában.

6. nap

Utazás Betlehembe, szentmise a Születés Bazilikában. Délután Jeruzsálem: Olajfák hegye, Miatyánk templom, Dominus Flevit, Mennybemenetel kápolna, Elárulás barlangja, Getszemane-kert, Mária sírja és a Nemzetek Temploma.

7. nap

Egész napos kirándulás a Holt-tengerhez, Qumran, Ein Gedi, Massada megtekintése, fürdőzés a Holt-tengerben. Massada erőd.

8. nap

Jeruzsálemben a Siratófal, majd a modern Jeruzsálem: Knesszet, Menora és a Yad Vashem. Látogatás Ein Karemban, szentmise a Mária találkozása Erzsébettel templomban majd a Keresztelő Szent János templom megtekintése, szállás Netanyán.

9. nap

Kora reggel indulás haza, érkezés Budapestre.

 

 

 


 

  


 

 


  
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk